fredag

Music Invasion

NAS
Den här låten är djup. Jag är väl medveten om att Nas är en av världen mest begåvade rappare. Det har jag alltid vetat även då jag inte vart så inne i hiphop och rap genren. Jag har ju gillat många av hans andra tracks men den här känner jag verkligen. WORD! VOTE 4 Barack Obama!
Nas - Black president


Nicole och Brittan
Ja, dom har gått ihop och gjort en låt. Ehm. Vad ska man säga om den. Någonting som kommer spelas på Sture rätt många hela sommarn kan jag säga redan nu. Man får en tjatig känsla av den men jag tror att när man väl ute och festar så diggar man den stenhårt.
Nicole Scherzinger ft. Britney Spears - Do What You Want To Me


Lil' Wayne
Det blir bara grövre och grövre efter Lollipop men ska jag vara ärlig så är det nice. Jag kanske är fel person att "recensera" hans musik då jag gillar nästan allt han rör vid. Love this track. Gillar dess rockighet. Jag är en av dom som verkligen gillar att blanda musik. Rock och hiphop vet vi ju redan att det är en bra blandning då vi hört Linkin Park/Jay-Z men jag känner att det här inte samma känsla. Det är mer Aerosmith känsla av det hela. Som jag sa... LOVE IT!
Lil Wayne - Playing with fire

DMX och Freeway
Jag gillar Freeway men DMX... Vad har han gjort? Jag kan en låt med honom som alltid spelas ute på klubbarna. Party up eller nåt. Den här är.. Hmmm.. Vet inte.. Jag kan inte uttrycka det.. Not good and not bad, antar jag. Gud måste sluta blanda svenskan och engelskan så mycket.
DMX ft. Freeway - Where ya been

Robin Thicke
Jag älskar Thickes mjuka och ljusa röst. Han har skönaste flow på länge och är nästan bättre än Justin Timberlake. Och alla som verkligen känne rmig vet att jag nästan avgudar honom. Inte för att han är snygg osv men hans röst, hans musik och känslan man får när man lyssnar. Men Baby Robin rockar..Det här är verkligen MAGIC!
Robin Thicke - Magic

Jada & Rashad
Nice flow och bra budskap. Jadakiss kan sin grej. Rashad har jag aldrig hört innan men han gör det bra.
Jadakiss ft Rashad - Bang Bang >>

Foxy Brown och Az
Nopp, jag är ingen Foxy fan och den här låten tilltalar inte mig alls. Men ni kanske gillar den så ni får sjlävklart ta del av den.
Foxy Brown ft. Az - Too Real




Dwele - Im Cheatin'




Lloyd ft Lil' Wayne - Girls around the world

Stockholm firar Sveriges dag!

Här kommer lite tips på vad som händer imorgon/ikväll (klockan är efter midnatt). Det ska köras stenhårt. Eller vad säger ni om det.

Pleasure @ Kaos
DJ Dash och storebror Mohombi kör igång denna fredag oxå. Efter senaste succé kommer det vara var proppfullt inne på Kaos så för er folk som verkligen gå dit skall ni nog komma dit i tid då kön intte kommer vara något att leka med. Plus att denna kväll kommer HELA nyrenoverade Kaos vara öppen. HOT stuff! Be there... på Upplandsgatan 2

Nationaldagen @ Reisen Bar
Dj Marcus Price, A Lowething & Carli kommer spela svensk musik. Dom har också lovat att ta med lite hemliga gäster för att ytterligare sprida det svenska musikundret! Baren bjuder på TT (lokalproducerad svensk lager) i början av kvällen och kanske ett och annat Svenskt Punsch järn. Visst låter det hur bra som helst. Bra sätt att börja kvällen med! All det här på Reisen Bar, Skeppsbron 12.


mera info sen... nu blev jag trött.. går och lägger mig.. eller neeeh.. ska kolla färdigt på Criminal Minds. Jag borde bli snut asså...