fredag

Vad händer ikväll?

Jag tipsar..
Ja, det är som sagt fredag och dte ska vi inte glömma. Fint väder och skön stämning ute på gatan. Jag tycker att fredagar egentligen ska vara ta det lugnt dagar. Speciellt med tanke på att man har jobbat osv. Men är dte sånt här härligt väder tycker verkligen att man ska hitta så saker.

Hetaste ju nu denna fredag är en Afterwork på Snaps på Medborgarplatsen. Älskar stället. Stor och fin uteservering.


Vill man ha lite roligt och känna sig som ett barn igen tycker verkligen att man ska till Heron City. Ja, jag vet. Sånt gjorde man bara när man var 15 men... Kom igen nu.. Släpp ut barnet ibland. Det är vädligt avslappnande där. Man kan bowla, spela biljard, och kan man köra alla dom där spelen.. SKit kul.

Sen har vi alla klubbar occh barer som finns ikväll..

Kaos
Dash och Mohombis klubb på Kaos är ju fan ett måste.. Its craaaaaazy... Jag kunde tyvärr inte vara där sist men det var tydligen smockat väldigt tidig. Är dte party du vill ha är dte party du ska få på Upplandsgatan 2

Sturecompaniet 309
Stureplan som bäst. Skön musik, skönt folk. Mikey Mic bakom båset och det är bara o släppa loss!

Gondolen
Skönaste läget, mitt i kvällsolen och me dutsikt över hela Stockholm. Härligt! Där softar man i loungeen/baren, laddar med cocktails, bubbel och rosa. Just ikväll är det Dj Cassidy & FJK som kör .
Hemma
Man kan oxå vara hemma och bara softa med skön musik!


Undra vad jag ska göra...?

Rihanna - Disturbia

Gud jag är verkligen inte en fan av Rihannas musik. helt anti. Jag har ingen aning varför. No hating @ all utan det är bara att hennes musik inte säger mig något. Den här låten är jadu... Vad ska man säga. Den är liksom inte bra eller dålig. Däremot stör jag mig på alla som komme rmed dom här rösteffekterna. Det är lite tröttsamt. Det räcker för fan med T-Pain!
Rihanna - Disturbia

Shu Bre Express

Ladda hem mixtape från Ken - Shu Bre Express
Mixtapen är här!
Medverkande är Sam E, Allyawan, Alibi, Medina, Million Stylez, Palestine, Kaliffa och Ken Ring. My boi DJ 2MUCH står för mixningen av tapet och Staffan Gustafsson (Kungen & Hertigen Sound) står för mastringen.

Shu Bre Express Vol.1

1. Bengen Spanar - Shu Bre Express
2. Gangstern - Sam E & Allyawan
3. Da Incredible - Allyawan
4. Upp - Alibi
5. Tong Till Betong - Alibi
6. Haffla Music - Medina
7. Everyday - Million Stylez
8. Moderland - Allyawan
9. Engla - Alibi
10. Så Mycket Att Säga - Sam E
11. Idak Fi Sama - Palestine
12. Ta Mig Dit - Allyawan
13. Mitt Snack Om Livet - Sam E
14. Skills - Sam E
15. Slåss Tillbaka - Medina
16. Så Det E - Medina
17. Weed - Kaliffa
18. Jag E Hustlare - Allyawan
19. Längst - Ken Ring

Music invasion!

Gucci Mane - Never too much money

Bow Wow - Money in the way (ft. Lil' Wayne

Xzibit - Dying to live

Slick Pulla - Gutta BUtta

Bishop Lamont - City Lights


Kanye West - Flashing lights (Version 3)

Booty Music Vol. 1 by DJ CRONA

Ännu ett mixsatpe från DJ. CRONA

http://www.zshare.net/audio/126788619df57050/

FAN!

Nu mår jag itne bra. Känne rmig fan handikappad. Min kamera spelar mitt ett litet spratt., Den är sönder. TYDLIGEN.. Den bara la av på Make it Blast grejjen häromdagen. Skitskumt. Asså verkligen skumt.. Vad ska jag göra nu? Måste fan hitta garantin fr jag ska ha en ny. PUNKT SLUT. eller så ska den fixas. Känner mig tom och ensam. Jag vet att det låter skumt men min kamera betydde faktiskt nåt för mig. den var en del av mitt liv. Hahaha Nu låter jag jävlig konstig tycker nu men tyvärr så känne rjag så.
aja FUKK it..

Jag har i alla fall tagit min paus från bloggandet i två dagar typ och helt ärlig talat har dte inte hänt så mycket. Som ni vet var jag på Make it Blast på Kägelbanan i tisdags och sen i onsdags var jag och provjobbade på Bikbok. Det gick förresten bra men det var väldigt stiff mellan mig och "chefen" tycker jag. Så nej, jag skulle inte vilja jobba där. Sen igår var jag o provjobbade på Vagabond. Det var skitskoj. Härliga tjejer och härlig stämning. Inväntar possitiva svar på måndag :) Inte nog med det så ringde T-shirt Store mig så jag ska dit på tisdag. Snacka om att alla ringer nu. Hur som så drog jag hem efteråt. Vilade lite och "ansiktsbokade" sen gjorde man sig iordning. Jag skulle möta Emma Nicole. Vi skulle dra till Invigningen av Bingo Rimérs nya fotostudio.
Hade skitkul där. Fri bar heela kvällen.. Träffade på lite folk man kände förutom Bingo.. Mysigt. Dock fanns det en söt liten figure som hette Nisse. Urgullig. Skulle lät adoptera honom. Min nya bästis typ hihi.
Efteråt tog Emma, jag och Hace taxi in till East. Jag och Hace droppa av och Emma fortsatte hem. Väl inne på East var jag med Johan och hans kompis från Göteborg Peter. Träffade även Halda och hans flickvän från Norge. Hur söt som helst..

Det är vad ni har missat. Bilder fårn kvällen får komma upp sneare då jag tog kort med Emmas kamera.