söndag

Sunday soundz


Soul II Soul - Back II Life

Fyfan vad jag får flashbacks av den här låten. Visserligen var jag bara två år gammal när låten kom ut men min mamma var en stor fan av Soul II Soul så det var det här som pumpade i högtalarna back then. Detta växte man upp med.



Neneh Cherry - Buffalo stance

Här är också en sån låt man växt med. Den rockade stenhårt. Guuuuuud.. Jag vill tillbaka i tiden..



Bobby Brown - On our own


Bobby Brown - Every little step

Santiago med en ny låt

Yepp.. Santiago kommer här med en ny låt. Den är NICE.. Låten är en hit i Tyskland och spelas på alla heta klubbar så ta del av den du med och njut.
Santiago - Make a change>>>

Du hittar mer av honom självklart på http://myspace.com/santiago86

Modelweek

Nyvaken och allt var jag är ju nu. Usch. Ändå sitter jag här och skriver ett inlägg. Förstår vilken kärlek jag har till er mina kära, söta, coola läsare? Neh, förmodligen gör ni inte det men jag hoppas att ni en dag gör. Katja Elmén (www.zinq.se) ringde mig igår för att berätta att vi måste plåta för webbshoppen (www.4everyoung.se) nästa vecka. Det tycker jag är kul. Så det blir plåtning med Katja på måndag och tisdag och sen blur det på en plåtning på onsdag morgon med Ismajl Malikov (www.malikov.se) och direkt efter Katja igen. Snacka om att allt kommer på en gång. Nästa vecka på torsdag blir det en sommardrink i Bingomodels nya studio med tjejerna. Ska bli intressant.