torsdag

Yessiiir



Morn morn gott folk. Här ligger jag och degar i sängen. Drömde något skumt i natt. Kommer inte exakt ihåg vad jag drömde mer än att jag tror jag blve väldig osams med min mamma. Alltså i drömmen. Lustigt. Sen minns jag en livsmedelbutik och en borste eller något liknande. Det var typ allt.
Visst är det jobbigt när man inte kommer ihåg drömmar?
Händer mig ofta. Jag kommer bara ihåg känslan drömmen gav mig.

Aja... Vad är det jag har på hjärtat idag då?? Ehm jo.. Massooooor ;)

Vi börjar med vad som händer ikväll.. Kan bara säga att Café kommer vara off the hook ikväll. Jag som verkligen inte är en Café Opera brud tycker att man inte har gjort planer för kvällen och är sugen på lite action ska man pallra sitt ass till C.O (som jag kallar det). Ikväll har vi Les Beaux Mafia (motsatsen till "La Bella Mafia") under samma tak. Vi pratar om Axwell, S. Angello och Ingrosso. Men det är inte över. Mikey Mic och Michel Rockwell säger ju en hel del. Toppa det med att Lazee kör LIVE. Nopp, det är ignet man vill missa..

Fint väder det var ute...
Visst är det underbart när solen tittar ut sådär? Jag älskar det. Dock är det fortfarande inte tillräckligt varmt för mig. Jag ser att folk börjar glida runt på stan i shorts och t-shirt. Själv har jag inte kommit dit än. Jag behöver lite mer 16 grader för det.



Style of the Day




Okej över till mig själv. Jag är trött.. Måste upp.
BrB

Love E