tisdag

Usch!

Snacka om att ligga i. Har precis slickat på över 50 st kuverter. Fy.. Ansökningar you know.. Jag vet, jag satsar stenhårt men vaffan. Ska man söka jobb, ska man fan söööka jobb. Kan inte sitta och lata som en idiot och förvänta mig att jobbet kommer komma till mig. Det hoppas jag att många förstår. Ligger man i så här och söker alla möjliga jobb. Eller alla o alla. Jag har endast sökt butiksjobb och kontorsjobb. Hur som helst, om man ligger i så här kanske man kan fixa sig något nytt redan inom två veckor. Det är la bra?

Jag menar... Har redan ¨bokat in TRE intervjuer denna veckan. Ain't that good?

Vill ni veta vad jag helst vill göra JUST NU? Nätshoppa. Men jag får inte. Måste hålla tajt i cashen då jag faktiskt är arbetslös. Elller som jag kallar det: "Ledig". Men det ser jääävligt lockande ut. Speciellt nu när man faktiskt har tid med sånt. Kan åka in till Kista, enh.. Finns inte så mycket där förutom massa nerspacklade tjejer som bara glider.. Hmm... Kfem.. weiii.. Men nej jag orkar inte åka dit.

OOOOOOOOH
Nu är jag riktig arg!
Hur omogen kan en människa vara egentligen. Den här Cohen. Min fd chef. Går runt och kallar mig neger och säger till alla andra att dom inte ska släppa in mig i butiken igen och så säger han lite mer sake roxå som jag faktiskt inte tänker ta upp här. LOL. Allt detta för att jag sluta. det rä lite kul. Vi pratar om 50årig paranoid sniffare. Jag blir så arg att jag vill bara sänka honom. Vilket jag skulle kunna. Saker aom jag vet borde jag inte veta om man säger så.
Han ska nog akta sig för öppna sin käft. Hota mig?!
Gud, han om alla borde veta att jag är fel person att hota. Och dom här andra idioterna i företaget, Frugan och Gnällis. GAAAH! Blir tokig.!! Riktig tokig... Fan, fitta.. fan, fitta!

Ni får ursäkta mitt ovårdad språk men kan inte hjälpa det!!!

Så jävla typiskt...

Jag kanske överreagerar men blir så less på att betala räkningar. Här har man haft hur mycket som helst att göra att man inte haft tid att betala massa saker så när man väl är hemma och internet fungerar och man sätter sig och loggar in på internetbanken. Funkar det då? Nej nej.. Då säger dom helt plötsligt att mina engångskoder inte kan användas längre. Antar att dom ska köra igång med den där jävla jobbiga dosa som Swebank har. Fan!