måndag

Bday videos!

Underbar helg!

Gud, man kan verkligen inte haft en bättre helg. Helt underbart. All började med...

I fredags vaknade jag flyförbannad på hela världen. Anledning till det var att jag inte hade kunnat sova nåt på hela natten. Hostan hade tagit ver så jag låg hostade, bokstavligen, hela natten. Väldigt jobbigt. Så nä jag väl gick upp var på dåligt humör att jag inte ens var sugen på att ha festen. Hur som helst åkte jag in till stan för att träffa Gurra och få mina grejjer sen lunchade vi ihop. Efteråt drog jag till Afro Söder ´fö att klippa mig. Blev lite förvånad ölver hur måniga det var som var där. Iof var det ganska självklart. Fint väder + lönedag = Klippning. Jag fick i alla fall sitta där i typ en timma innan jag fick klippa. Väl där träffade jag Chris och Mawuli. Chris kom in med en kamera och filmade. Inte kul med tanke på hur jag såg ut. Inte direkt vacker :P.

Sen var det dags för systemet. Blev hela tre omgångar då det var lite tungt o bära allt. Sen hade klockan redan blivit så mkt att det började rulla in folk. Fick hoppa in o duscha i allt...
Senare började festen på riktigt.. Party party party.. Jätte kul!

Sen drog man ju till Berns och det slutade... som det brukar hihi

Lördagen var jag sååååååååååååååååååååååå seg och trött att jag inte visste vad jag hette. Mådde rätt dåligt.. Men ändå klarade jag av o gå till Vassa Eggen ett tag för att fira Oumie.
Oumie Bah och jag fyller ju egentligen år samma dag men vi firade på två olika dagar i år. Nästa blir det nog annorlunda.. Vi hyr Berns, eller hur Oumie? ;) Klockrent ;)
Stannade dock inte länge på Vassa Eggen. Blev bara en timma tror jg för jag höll verkligen på o däcka stående. Plus att jag skulle ha en plåtning på söndag.

Söndag gick jag upp tidigt för att väcka min bror och se till att han och hans kompis kommer upp i tid så de kan åka in till stan o inte missa deras buss ner tillbaka till Hultsfred sen drog jag till Gärdet för för pålåtningen. Tänk o börja sin 21 års dag med en plåtning. Var jäte kul och mycket av kläderna vavr skitsnygga. Shoppen kommer igång i slutet på maj så håller ögonen öppna. www.4ey.se elle www.4everyoung.se . I'll be all on it ;)
Vi avslutade dagens plåning med champagne för att fira mig. Katja's idé. Det var kul!

Efter allt det där åkte jag till Johan och fick middag.. Sen löveraskade han mig med rosor, candles, glass mm.. Såååååå gulligt.. Love!

Dock var inte jag så gullig då jag däckade när vi satte på en film... hahaha

Det var min helg!
Hur var din??