fredag

Lilleman - Helt tankad (Album)

Igår sa jag ju att jag skulle lyssna igenom Lillemans nya album: jag skrev även att jag skulle lyssna med väldigt skeptiska öron, vilket jag gjorde. Men jag kan säga att den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Känns lite för grötigt för min smak fortfarande men den var bra. Helt tankad får väl 3 av 5 i betyg.
Ladda ner den här och tyck till.
LilleMan - Helt tankad (Album)>>

Härliga beats


E-40 - Tell me when to go




Missy Elliott - Shake it like a pompom
(hahhahahahahah den här videon dödar)

Ska lägga upp mera "Love The Beat" videos
senare då jag nu måste göra mig iordning
för jobbet.
Love

POP MY TRUNK


Wine-O - Pop my trunk

Den här låten lyssnade jag på typ HELA förra sommarn.. Loved it. Älskar den förtforande.
Beatet dödar! Yeap Yeap

Fredag + Lönedag

Ah, då var det dags för krig. De flesta har fått lön idag och självklart kommer det vara kaos på stan, i Kista OCH ute på klubbarna. Härlig dag men även en jobbig dag. varför ska alla stressa sig just över denna dag? Kan folk inte ta det lugnt och sen köra lite håradre på imorn istället? Eller känner man verkligen att man behöver ta slut på halva lönen redan samma dag. Jag slår vad om att det var en hel del som gick ut igår. Satt hemma och drack lite bira, väntade ine tolvslaget (då pengarna anländer) och sedan kört La vida Loca på Stureplan. LOL, Är det bara jag som tycker att detta är väldigt komiskt?



Men men.. Vad ska jag göra? Jo, jag ska snart iväg och jobba sen tär alla på mig. Jessica vill att jag ska till Lindingö. Hon har bord på Foresta. Johan vill självklart att jag ska till Re:publik festivalen och kolla när han och PatoPooh kommer. Pleasure gänget (Mohombi & Bruno aka Dj Dash) förväntar sig säkert att jag ska dyka upp. Conté vill att jag ska till K2 och supporta hans gig. Damn! Det är inte allt. Vi har Sture folket som vill ha med mig dit. Allt låter jättekul men vaffaaaan!

Jag kanske bestämmer för att dra mig hemåt istället och sova. Jobbar till 21.00 så egentligen kommer jag vara trött. LOL. Vem försöker jag lura. Sen när blir jag trött? Men ändå. Där har vi anledningen till att hata våren och sommarn. Det finns alltid så mycket mer att göra. (vi prata klubbar) och känner man så många människor som jag gör så blir det alltid så att man sitter i mitten och alla drar i en åt olika håll. Jobbigt men sant..
Och visst ska jag hålla på och rekomendera uteställen. Men jag tönke rbojkotta det idag.
Är du sugen på att gå ut? Vila idga och vänta till imorn istället. Men vill du verkligen gå ut ikväll så Är dte bara gå in på www.djungeltrumman.se och se utbudet. Annars kan jag ju rekomendera Pleasure på Kaos (gamla Limpbar).

Michelle Williams - We break the Dawn

Det här är väldigt nytt för mig. Michelle Williams. Destiny's Childs osynliga typ. Har aldrig fått grepp på henne eller vad hon gör som artist då hon alltid varit bakgrunden. Men nu ser man att hon kör sitt eget race och här är hennes video. Ingen aning om det är hennes första med det är hennes första jag få se och höra.

Usher - Moving mountains (Video)

Ny video med Usher. Gillar låtens mjukhet. Man får n sån skön känsla av
den och det gillar vi.