måndag

Happy Hours

Oj, den här veckan har verkligen börjat bra. Förra veckan var jag ju på intervju på Vagabond och det gick superb. Så superb att hon bestämde att jag skulle få provjobba några timmar i veckan. Ska bli skoj. Kändes verkligen bra där och intervjun vart aldrig någon intervju utan blev ett samtal mellan två skoglan tjejer bara haha.


Och sen nu fick jag precis ett samtal från Bikbok. Super glad och trevlig tjej lät det som. Hon ville att jag skulle få provjobba direkt och sen beroende på hur jag känd eoch hur hon kände skulle vi snacka efteråt. Hur bra osm helst ju.

Inte nog med det så har jag äntligen gjort dte stora steget och sökt till utbildningen jag tjatat på mina kompisar att jag vill söka. En 1årig grundutbildning i modedesign. Bra grund att ha sen när jag ska söka till Beckmans, Tillskärar och kanske andra skolor utomlands. Håll tummarna nu.

Jay-Z

Igår gick Johan och jag och hämtade biljetterna till Jay-Z på Globen den 19e Juni. Det kändes härligt o ha biljetterna i handen. Hela 20 stycken. Fan vilket härligt gäng vi blir Alla sittande på rad. Kommer bli KAAAAAOS... Sen måste alla vi ut eller hitta på nåt kul.. Vore GYRMT.

Till alla er som hörde av er försent ang biljetterna:
Jag inväntar svar om att få fler biljetter. Hör av mer senaste onsdag.

Music invasion!


Ja, Johan väckte mig imorse och jag ska var ärlig och säga att jag inet tyckte om det men jag sa ju till honom att han skulle väcka mig innan han skulle dra. Visserligen har legat kvar i sängen men har fått lite saker gjort ändå. Tänkte börja veckans inlägg med att lite ny musik.
Vi börjar med Busta Rhymes "Don't touch me" remixen med typ alla grymma rappare. Vi har Nas, Lil Wayne, The Game, Reek da Villian och Big Daddy Kane. Den är GOoOoOodie Good.
Busta Rhymes - Don't touch me REMIX (ft. Nas, Lil' Wayne, Big Daddy Kane, The Game, reek da Villian, Spliff Star)

Saigon är oxå igång med en ny låt. Jag är inte en stor fan av honom och jag känner inte till han alls typ. Första gången jag hörde talas om snubben var då Johan frågade mig om jag ville gå på hans spelning vid Gamla Tryckeriet. Men dte här lyssnade jag på idag. Och den gillade jag.
Saigon - Believe it

Souljah Boy, Gucci Mane och Ya Gotti. Även dom har gått ihop och gjort denna låt. Jag kan inte säga att jag gillar den för den gör jag inte. Den känns lite meningslös och löjlig. Vet inte vad jag ska säga mer om den. Meningslös och löjliga är dom rätta orden. Men lyssna ni, kanske ni får en bättre uppfattning om den.
Souljah Boy - Shopping spree (ft. Gucci Mane & Ya Gotti)


Hmm sen har vi en till låt jag inte riktig förstår vad handlar om. Visst är den lite svängig och man blir lite hype men jag måste vara ärlig och säga att jag är lite besviken på den. Jag som är lite småförälskad i Lil' Wayne borde gilla den men kan inte säga att jag gör. Men som sagt så är dte en smaksak.
Lil' Wayne - I



Här ser du Kanye West nya video på "Flashing Lights"
Lite jobbig för ögat men den passar ju in låt titeln.




Roscoe Umali - Liv it up REMIX (ft. E-40 & Bobby Valentino)
Det h'r tycker jag dock är skumt. Den här låten är grymt gammal. Eller minst ett år i alla fall.
Varför kommer remixen nu? Eller är det jag som har missuppfattat en hel del??? Aja hur som helst så är den ju bra.