torsdag

Äcklad!

Känner mig grovt äcklad. Speciellt då man vet vem det är.
Media nämner inga namn MEN om är smart och googlar lite så kommer man fram till att det är Babak Ebrahim-Variani även känd som artisten Bobby Sandz. Fyfan!

"Artisten har gjort sig ett namn i Uppsala. Han har uppträtt ofta, samarbetat med andra kända artister och även släppt eget material. Nyligen dömdes han till tre års fängelse för vid upprepade tillfällen ha våldtagit sin dåvarande flickvän. Han har slagit henne, hotat med kniv och sagt att han ska döda henne. Vid ett tillfälle ska artisten ha tagit stryptag på henne och sagt att han skulle fixa en heroinspruta att så hon skulle smittas med hiv.

Nekar till anklagelserna
För en tid sedan fick han ett stipendium värt 20 000 kronor. Att artisten nu är dömd för våldtäkt kommer som en nyhet för dem som delat ut stipendiet.
- Det fanns det ingen aning om när vi delade ut stipendierna. Utan det var för hans meriter han fått detta. Det är bara att beklaga vad som har hänt, säger ordföranden för stipendienämnden till Expressen.se.
- Och vi kan inte gärna gå in efteråt och ändra ett beslut som tilldelades honom på grund av hans meriter, säger ordföranden.
Nu ska stipendienämnden träffas och diskutera hur de ska gå vidare med ärendet.
- Vi ska be våra jurister titta på det, säger ordföranden.
Artisten nekar till alla anklagelser och sitter just nu i häktet. "
Har inga ord för det här!
Artikeln

Goddag

Hm just det.. Vad har man att srkiva om idag? Känner mig lite slö idag faktiskt. Känns inte som att jag har någonting att skriva om. Haha Lr nej jag har visst npt.
Lillemans nya album. Det är någonting att prata om. Jag hålle rpå att ladda ner den för att lyssna. Trust me jag kommer lyssna med väldigt skeptiska öron. Hoppas att den är bättre än vad jag förväntar mig just nu. Jag vet inte. Har inte så höga tankar om Lilleman. Inget ont emot honom personligen men jag vet inte. Är väldigt skeptsikt när det gäller hans nya album. Aja men vi får la se. Nu kom första låten upp. Låter helt okej än så länge.. Ska forsätta lyssna..