fredag

Eimi Time

Gud vad jag kände att min blogg blev opersonligt. Bara massa info och bilder. Usch. Ska inte end up så där som många gör. Måste skriva lite om hur jag mår ju och vad som händer i min BRAIN. Im all good. Gud vad jag måste sluta blanda svenskan och engelskan när jag skriver. Antar att ni faktiskt tycker att det är lite jobbigt när jag gör det. Jag vet att jag skulle tyckt det. Men jag är som sagt jag.
har verkligen inte gjort något vettigt idag. Skulle göra sååå mkt men det blev aldrig av. Suttit och degat med ansiktsboken i skärmen. Har inget liv... Men jag vet fler som är som jag. Nämner dock inga namn. Man vet aldrig med människor. haha.. Näh nu har jag verkligen tråkigt. Är egentligen lite stressad då jag snart måste in till stan och träffa Johan men det går inte så bra med mitt stressande.

IKVÄLL
Vad har jag planerat? hmmm... Mycket. Tror att det blir en sån kväll då man testar lite allt. Emma Nicole och jag har småplanerat att vi ska förbi StureCompaniet 309 först sen kanske till East. Får se hur det blir med det men det verkar så och det låter kul. Sen vill jag iof ta mig en sväng förbi Crystal Fridayz på Kaos men det verkar så långt ifrån allt annat man ska på. Vi får se hur kvällen slutar.
Nu hörs vi nog inte förrän imorn... LOVE

Paragon "Glöd" Releasefest @ SFD

Ah igår var vi ju allihopa och supportade releaset av Paragon nya album "Glöd" på Six Feet Down. Det var nice. Riktig mingelparty.
Så här såg det ut när Emma Nicole gav Simon "Paragon" hans present. Det blev en napp som Emz själv hade gjort. Mr. P visste inte riktigt hur han skulle ta det då han trodde att hon drev med honom. HAHA.. Men neh neh.. Emz var ALLVARLIG med hennes blåa napp.
Check:



Och så här såg det ut när Paragon och Sexfemman bestämde sig att ta tag i The Mic:





Och självklart lite mingel


Gud vad jag är het!

Ja, jag är väl medveten om hur bra jag ser ut. Inge kaxighet men fy fan vad jag ör het. Hittade den här bilden på mig i Katja Elméns album på facebook. Fick en chock. Det enda jag har säga:

Jepp, det här är jag!