torsdag

Lazee | Ny video

Lazee's nya video.. HOT!

"Drop Bombs"

Funkenteller & the Deep Space 69 - All This Jelly feat. Mapei

En skön låt!
Dom gör den bra här asså...

Ladda ner låten här vetja

Goooood Morgon Sverige!

Idag är jag på bra humör.. Ehm.. När är jag någonsin på dåligt humör? Typ aldrig ju.. Eller fan skitsamma.. Jag sov jättedåligt pga min hosta. Låg och vred mig nästan hela natten. Tycker lite synd om Johan. Att han kanske inte får någon sömn kan bero på mig. Jag har ett svagt minne av att han säger hejdå till mig innan han drar iväg till jobbet men jag vet inte om det gårdagens minne eller om det tidigare imorse. Det är fan läskigt när sånt händer. När jag inte kan minnas ordentligt.. Ibland så drömmer jag något som jag tror sedan att det har hänt då det känt så verkligt. Fast det händer väl, eller?

Idag när jag vaknade stod den här boken och stirrade på mig. Fick lite ångåst då. Har sett den ligga där så många gånger och tänkt att jag ska läsa den då alla tjatat om den men mina händer har varit alldelse för tunga för att ta upp den men idag är det slut på detta. Den skas läsas. Får se om den är så bra som alla säger.


När vi ändå är igång med böcker...
Bitterfittan av Maria Sveland verkar lite intressant tycker jag. Hon valde en lockande titel i alla fall. Så här lyder MArias egen text om boken:
En ful januarimorgon sitter Sara på ett plan till tönt-Teneriffa för en veckas tankepaus. Hon har nämligen insett att hon är bitter trots att hon bara är 30 år. En riktig bitterfitta faktiskt. Det var inte meningen att det skulle bli så här, hon drömde ju bara om kärleken som alla andra. Men nu sitter hon och tänker på alla oförätter som någonsin begåtts mot henne. Tänker på hur lurad hon är av kärleksmyten. Den som får oss att vilja bilda familj. Tänker på alla kvinnor hon känner som, liksom hon, dräneras på energi i familjehelvetet. Ett arv i rakt nedstigande led, från sin rastlösa mammas diskande eksemhänder till Saras nervösa duktighetskomplex.Bitterfittan är en roman, en självbiografi, ett reportage om identitet, sexistisk socialisering och en av de viktigaste kvinnofrågorna: Hur ska vi någonsin ska kunna få ett jämställt samhälle när vi inte ens klarar av att leva jämställt med dom vi älskar?
Jag ska väl börja med dom här två sen kanske fortsäta med några andra. Måste komma in i mina läsarrutine rigen. Var så kul. Nu känns dte bara som att man inte har tid att läsa vilket man egentligen har om man tar bort alla nätsittande och tvtittande. Dock tänker jag inte missa Cashmere Mafia, Desperate Housewives, Topmodel och Dirty Sexy Money.
Dirty Sexy Money
ikväll
21:00
Kanal 5