lördag

Sneaker swap






Hmm.. När vi ändå var på stan gick vi förbi Calis på deras skobytar dag eller vad man nu ska kalla det. Det såg väldigt trevligt ut. Mycket folk. Henok Achido, KärleksJohan, Babak (RMH), Bucc (RMH), Paragon m.m. Som sagt var jag inte på humör så dte blev en snabb titt in och en snabb titt ut. Tog lite bilder dock. Eller jag lät Emma Nicole göra det istället.
Dom hade mat och grejjer. Fast det som var kvar var lammköttet och jag äter inte lamm. Historien bakom detta tar vi sen. Och det bjöds på öl. Dom där Red Stripes ser jag ööööööööverallt.. HAhah.
Trevligt! Ikväll är dte väl SPy Bar som gäller, eller?

Irritationsdag!

Näääh. Idag är jag fan inte glad. Jag är inte glad på någon eller någonting alls. Vaknade först och främst av irritation på grund av gud vet vad. Sen fixade vi oss (johan och jag) och drog in till stan för att shoppa lite och äta lite och samtidigt samla pengarna till Jay-Z biljetterna.. FETT! (konserten) Men självklart ska folk vara sega med att träffa en osv. När man väl kommer in till stan är man så pass hungrig att man inte vet vad man vill äta. Inte OKEY! Sen kryllar det folk överallt som galna idioter. Gud vad irriterad jag har varit. Är så aaarg just nu. Måste få ut allting. Ta ingeting perosnlig men nu är dte bara så.
1.
Tjejer
* Snälla jag ber er. Lär er sminka er. Vaffan är det här med att sminka er med tre gånger för mörkpuder, fighta med hårfönen, lägga så mycket mascara att det bli äckliga klumpar och sen toppa allt med kletigt äcklig Idomin på läpparna. Driv lagom om ni verkligen tycker att det är snyggt. Lite mer vett i hjärnan måste ni fan skaffa er. Förlåt men jag klarar inte av att ser er springa runt på gatorna och föröstöra min dag genom att skrika vem och hur många ni knullat. Det är inte intressant. bara skabbigt!!!

OOOOOOOh Gud jag orkar inte.

Elita & Natasha!
Det första jag ser igår är en hel del grejjer om deras bröst. Att dom tagit bort dom och bla bla bla. Jag har verkligen ingeting emot dessa tjejer. Säkert hur gulliga som helst. Men det jag stör mig på är att det så jävla mycket snack om dte. Vaffan! Dom har tagit bort dom. Punkt slut. Ska detta bli något slags trend oxå eller. Ni satte dit dom. Var stolt och stå för dom. Gå inte runt och säg att du ska ta bort dom för att du känner si och så. Och du vill inte att folk ska se dig på det sättet. SPELA ROLL! Vem ska ta bort dom nu då?? Typ ALLA förmodligen.. ooooh.. Jag orkar verkligen inte det här...

Det hjälpar fan inte att jag känne rmig fet och ful. Jag vet! Jag verkligen inte fet eller ful. Jag är ju en av Sthlm's Finest *hahaha* men ääändå.. Jag bara känner mig allmänt BLÄÄÄH!

Nääääh jag ger UPP!