onsdag

"Gammal goding!


Jag kommer ihåg när den här låten kom ut. Jag dog för den. Dör för den fortfarande. Jag får alltid en skön känsla när jag lyssnar på den. Låten är bra ute på klubbarna men den är ännu bättre på hemmafester ska ni veta. Fast då ska det var en RIKTIG hemma fest...

Lata sthlm:are

Ja.. I Sthlm finns det en hel del lata människor. Jag har vetat det länge men idag bekräftade jag det ännu en gång.
Stod och väntade på tunnelbanan mot stan då jag hörde högtalagubben berätta att det hade blivit massa förseningar och att tåget satt fast i Åkeshov och dom hoppades att den skulle kunna börja rullar om 8 minuter. Jag tänkte direkt att det var lite skönt o ta en promenad till Alvik då det bara är två stationer ifrån PLUS att jag förmodligen skulle hinna före tåget. Det var ju sånt fint väder oxå. Så jag börja röra mig.
Väl när jag har gått till Stora mossen ser jag att folk som står och surar osv. Självklart tänker man: Suckers! Många av dom som stod där skulle bara åka en station, alltså hoppa av i Alvik för att antingen tarnågon buss till nånstans eller ta tvärbanan mot Sickla udde. Men dessa människor VÄGRADE ta en liten kort promenad som skulle ta ca. fem minuter. Det kände att det var mycket bättre att vänta 10 hela minuter för att åka endast en station. Fan vad lat man kan vara..
Sen blev jag så sur i Albik när jag gick in på Donken för att köpa en McFlurry. Bad om att får en sådan i Daim med mindre glass i, mycket Daim och mycket chokladsås. Idioten snålar med såsen. Betalade fan extra för såsen och då ska jag fan ha så mycket som jag vill ha. Sa till att jag bad om extra mkt sås och då påstår hon att hon har lagt extra mkt vilket hon verkligen inte har gjort. Hon hade lagt precis som man brukar lägga. Jag har fan jobbat på Donken så lite koll har jag. Otrevlig var hon också. Hon stod där och höjde rösten och grejjer. Blev helt paff. Påstod att man egentligen inte kan beställa en McFlurry Daim med choklad sås bla bla bla. Driver hon med mig, tänkte jag? men tydligen gjorde hon inte det. Orkade inte stå och tjaffsa med henne så valde att bara dra därifrån. Dumma jävel!! Det var fan inte kul..
Hmmm.. Något mer som hände...?!