onsdag

Spott-tävling resulterar till en mans död

Förlåt men hur i helvete lyckas man med det här??
Tell me.. Cuz' I really wanna know..
Dumma JÄVLAR
(LÄNK)

SAUCONY JAZZ O DUCT TAPE

HOT!

Shomania

EYE CANDY for the CHICKS








Kan det synas mer att jag äslkar skor? Här tycker jag är veckans hetaste skor. JAg märker nu att jag bara valt högklackade. och att dom flesta har platå. Anledningen till detta är väl för att jag tycker att det är snyggt med högklackade. Platån gör ju bara så att det blir skönare óch mindre obekvämt efter två timmar. Allt det hittade jag på Topshop och Asos.

Recognize

Igår mötte jag upp Johan efter plåtningen och vi tog oss en runda på stan lite. Alla vägar ledde senare till Recognzie butiken. Killarna hade lite mycket att göra. Då de hade fått nya grejjer.
Vad var nytt? Jo...
Dom har fått Christian Audigiers Ed Hardy grejjer. Skitballa. Jag är inte den som skulle köpa massa såna grejjer men jag tycker att Christian A gör ett grymt jobb med sina designs. Och jag tycker självklart att nästan alla killar borde åtminstone ha en Tröja eller T-shirt från Ed Hardy. Jag är verkligen inte förtjust i kepsarna så jag tänker inte rekomendera dom.
Som sagt bor du i stan ska du självklart springa förbi och kika butiken inne i Skrapan eller så får du besöka onlinebutiken.

Nya Favoriter

Lyssna på det häääär...!
Beyonce - Kick Him Out
David Banner ft. Young Jeezy - Hello
Mike Jones ft. T-Pain, Lil Wayne & Twista - Cutty Buddy
Nelly ft. Jermaine Durpi and Ciara - Stepped On My J's
Lil Wayne ft. Kanye West - Lollipop (Remix)

Rick Ross The Baws



Ah just det. Wrick Wross The Baaaaaws ska besöker Sverige den 13e Juni och kör en spelning på Berns. Trust me... Jag kommer garanterat vara där.


Gud vad allt ska vara jobbigt nu. Känns som att man för inte länge sen tyckte att det kom bra artister till Sthlm/Sverige men nu så kommer alla på en gång. Vi har The Baaws, Jay-Z, hört lite om Missy Elliott på Hells Kitchen (får se om det är sant), Busta var här för någon vecka sen... Listan kan bli längre..
Skoj!

Förband är inga mindre än. Ken, Lazee och NY-rapparn Saigon..

Vi ses där den 13e Juni!

Halloj

Mmm ligger lite efter nu med uppdateringar ju. Men jag har faktiskt haft andra saker för mig som ni kanske vet. Ska jag summera måndagen och tisdagen? Härliga dagar med plåtning för www.4ey.se . Måste säga att vi är ett härligt gäng. Dena, Katja, Jessika, Yamo, Daniella, Lotta, Fanny, Helena och Isabel. Tack tjejer!
Yamo
Helena
Daniella och Yamo
Daniella och Me

Isabel