torsdag

Sveriges dag!

Imorn ska det firas. Det är Sveriges nationaldag och jag skiter i vad folk säger men jag ska fira det som en nationaldag skall firas. Jag tycker att det är jätte tråkigt att man inte firar det ordentligt här. Folk vågar inte ens sjunga nationalsången och springa runt med svenska flaggan. varför är det så? Det är inget fel med att älska sitt land eller landet man bor. Jag som inte är född i Sverige älskar det lika mycket som landet jag ursprungligen kommer ifrån då jag anser att det jag är svensk. Men jag är fortfarande afrikan för det. Hur som helst, detta kan bli ett långt inlägg om jag ska sitta och prata om sånt här. Det jag vill säga är att ALLA vi som bor i Sverige och är en del av den svenska 08 ska köpa sig en flagga, lära sig nationalsången (om man inte kan svenska kan man nynna), spirnga runt på gatan och bara vara glad. Det är sådan dag man lagar god mat, är med vännerna och har trevligt. Ska kolla runt vad som kommer hända på kvällen och dela med mig. Som vanligt.

Hillary Clinton...

...klarar inte av mer. Nu säger hon att hon tänker stödja Barack Obama. Väldigt fiffigt ju. För hon var ju medveten om att hon skulle förlora det här. Barack Obama är det självklara valet som demokrat. Visst, sjävklart skulle det vara trevligt med en kvinnlig president. I många fall tror jag att om kvinnor skulle ha makt över världen skulle allt vara mycket bättre. Men just när det gäller USA och tror jag just nu att Barack är ett bättre val. Efter alla debatter säger hon nu att hon inte ska kanditera mer. Duktig flicka. Skulle bara bli lite pinsamt. Men dte som är bra är att Barack får alla Clinton anhängare på sig nu vilket är jävligt många. Jag läste någonstans att om det skulle vara presidentval just idag skulle Barack Obama vinna me hela 6 % mot John McCainn. Men vi får se hur det går. Det är fortfarande 5 månder till valet. Vi får helt enkelt hålla tummarna.

Soliga dagar...

...visst ska man älska det? Jag älskar det men av någon konstig anledning blir jag så seg av det. Det är delvis därför jag har varit lite seg på att uppdatera bloggen. Känner mig så sen med allt. Massor har hänt ju? Mass nya låtar från olika artister. Tänker inte skriva så mycket om det nu då jag faktiskt sitter och tittar på en av mina favorit filmer. 2 Fast 2 Furious. Helt underbart med fart och bilar. Dock kan jag inte så mycket om bilar men jag gillar att titta på dom och om jag körkort och bil hade jag blivit en fartdåre. Kanske därför jag inte vågar ta körkortet än. Det och att jag är livrädd för lastbilar. Tänk att ha en lastbil framför en lastad med massa trädstockar. I would KILL myself.
Anyway, jag borde skriva om visningen igår. Det var ju det som var den stora händelsen. Tre visningar på en dag liksom. Självklart när man kom dit vart det kalabalik. Danielle (designern) hade 9 uppsättningar och skulle egntligen ha 9 modeller så att vi skulle slippa ha ombyten men sjävklart dycker fyra modeller upp. Något jag har märkt är väldigt vanligt inom denna bransch. Det var kaos... Första visningen var katastrof , andra visningen var lite bättre men sen hände något helt otroligt.

Jag och Isabel blev väldigt törstiga så vi tänkte att vi skulle dra ner få lite luft, släcka törsten och även fixa lite mat. Sjävklart, tog vi hissen tillsammans med Isabels bror och två andra brudar. En modell och en, bara Gud vet vad hon gjorde. Gissa vad som händer när vi ska åka ner....
Jo, vi FASTNAR. I den här lilla hissen var vi fast. Fem personer. Jag menar allvar när jag säger att den var lite. Väldigt trångt, varmt och luften tog nästan slut kändes det som. Ni vill inte veta hur länge vi var fast där. EN hel timma nästan. Det var kaos. JAg höll på att dö.
Daniell blev inte så speciellt glad när minuterna började närma sig till nästa visning och både jag och Isabel hade två ombytten. Det var hela fyra uppsättningar av hennes 9. Hon höll på att gå upp i taket och visste inte hur hon skulle göra. Och larmcentralens folk kom inte förrän i sista sista SISTA minuten.
Visningen hade redan börjat så vi fick springa in och sätta på kläderna och snabbt springa och sen låtsats som ingenting hade hänt. Fy faaaaan, säger jag bara!