torsdag

Mohombi


Måste bara ge lite credds till broder min Mohombi som gör världens bästa jobb med hans sköna, fina och klockrena röst. Se upp för honom. Vill ni se mer av honom ska ni självklart glida till Berns den 25/04 för då har han spelning strax innan Ginuwine.

Ni kan även besöka hans myspace och lyssna på det som finns där:

Jay-Z @ Globen 19/06



Ja ni.. Jay-Z som pecis har gått och gift sig med flickvännen Beyoncé är äntligen redo för Sverige. Den 19 juni hade han tänkt komma och rocka Globen så inuti faaan! Kom ihåg detta blir hans flrsta konsert i Sverige någonsin. Man undrar ju varför det tagit sån tid. Är du ett fan ska du verkligen se till o' haffa biljetterna när dom släpps nästa vecka på onsdag.
www.rocafella.com
Biljetterna kostar 300 - 475 kr + serviceavgift och säljs via Globenarenorna077 131 00 00, www.globearenas.se samt Ticnet- och ATG-ombud
Rättelse: Det sägs att Jay-z faktiskt varit i Sverige innan. Spelade tydligen på Cabaret 1996. Något både jag har missat OCH arrangörerna.

BAD NEWS!

Steed Lord har ställt in. :( Dom har tydligen varit med i en olycka på väg till flygplatsen i Island. Skittråkigt. :( Hoppas att dom mår bra. Men ersätter ju TIMBUKTU & CHORDS.. så Glid förbi iaf..

I love Diesel!




Jag tror inte att jag behöver skriva så mycket mer än att skönheterna är från Diesel.
Gick in häromdagen i butiken på Biblioteksgatan och visste inte vad jag skulle ta mig till.
Fanns så mycket. Skulle lätt köpa hela butiken..
www.diesel.com


Steed Lord @ Berns 2night!



Ikväll smäller det... Berns, 2, 35:1, underbara Steed Lord från Island spelar. De ger dig crunkelectrohouse med en slick gangsta twist. Ryktet om de fyra galna ynglingarna spreds som en löpeld genom bland annat myspace. De har 2000 träffar om dagen på just myspace och har bestämt sig för att hoppa över det där med skivbolag, de når ju ut ändå. Deras liveshower ska vara något helt uppåt väggarna. Efter Berns åker Steed Lord till Oslo (fredag den 11e). I Köpenhamn bjuder dom upp till hysterisk dans med The Touch. House-tornadon från Göteborg flyttade i februari till ett hus utanför Paris där de, för att finna inspiration, drev svartklubb och skapade musik. De vägrar prata om hur den nya musiken låter. Den som överlever får berätta. Resident djs är s, Lill G.u.d, Johanna B, Lina och nu även eminenta Prins Glaeser. Det här ett måste...!!!!!

Ni som är nyfikna på att lyssna lite besök http://myspace.com/steedlord

Bodybuilding

Ehm ja just det!
I söndags vad jag jag ju på Bodybuilding tävling i Västerås. Fötsa gången i mitt liv. Jag höll på att tappa hakan typ tiotusenelva gånger. Killarna hade massa konstiga saker under huden som de kallade muskler. En jävla massa sånna ska jag säga och sen tjejerna ska vi inte ens ta prata om.

Intressesant, säger jag bara,. Intressant...

Här blev jag ju liiiiiiivrädd!

Sovande SL

Så här kan det se ut när man är trött på att SL!

Shoppa loss!

JAg har varit och shoppat lite ska ni veta. köpte en hel del grejjer. Det är sånt jag egentligen inte får göra md tanke på att jag inte har något jobb men jag tycke faktiskt att jag är värd det efter att ha jobbat så himla mycket.
Det är bästa är verkligen att shoppa själv. Då känner man ingen stress och man kan titta i lugn och ro. Hittade en hel del fina saker från Gina Tricot, Bik Bok (jag köper ALDRIG nåt där), H&M Diesel m.m.



Känner verkligen inte för att visa upp allt jag har köpt. Blir för många bilder men här lite hippa stuff.


Sköna färger i ngellack. Love'em all
Sen ser man i bakgrunden Yayo flyern. HIHI
http://www.yayo.se/


Watch your back!

Igår fick jag chokerande nyheter...
En kille har blivit misstänkt för att ha hotat att hugga sin flickvän i magen och för att ha våldtagit henne både vaginalt och analt. Personen ifråga som är misstänkt ä någon jag har träffat. Man kan inte säga att jag känner honom för det gö jag inte men det är någon man har träffat, skakat hand med, pratat med och till och med druckit öl tillsammans. Lite väl hype människa men inte visade han några tecken på att han skulle vara riktig galen. Samtidigt kan man aldrig veta om något sånt är sant. Även tjejer är galna. Hon skulle kunna ha hittat på hela skiten. Det krävs en hel del bevismatrial för såna anklagelser. Tycker sånt är skit äckligt. Tänk om det är sant. Att han har varit i närheten av mig. FY!
Här är artikeln:
http://uppsala.expressen.se/nyheter/1.1106383/jag-vill-hugga-kniven-i-din-mage

Har ni tänkt på sånt?
Våldtäksmän.. Vem som helst i din närhet kan ha i sin past våldtagit någon eller inom snar framtid kommer göra det. Man kan aldrig veta sånt. Du kan ha stått och chillat med en pedofil eller mördare utan att tänka på det. Sådanna människor är svåra att identifiera. Många av dom lever ju dubbla liv. Dubbla identiteter. Skit äckligt när man tänker på det.

Jag komme rihåg när jag var mindre och precis kommit ill Sverige. Just det året (1998) bodde vi i Ludvika för att min lillebors farsa spelade fotboll där. Bodde rätt lyxigt. Hur som helst. Det fanns en till snubbe som spelade i laget och han bodde precis ovanför oss med hans familj. Brukade leka med barnen. DOm hade värsta söta bebisen. Kommer dock inte ihåg vad bebisen hette. Någonting hände och jag kommer ihåg att frugan bara lämnade familjen. Vad jag vet flyttade hon till Belgien och strax efter flyttade snubben och barnen till västa sverige. Typ nånstans utanför Borås eller nåt.
Något år senare ser man på nyhetena. HAN, snubben, häktad för att ha sex med unga tjejer och smittat dom med HIV.
Höll fan på att tappa hakan. Tänk.. Någon som man känt och umgås med barnen hans o grejjer. Vill ni veta vad han hade sagt i rätten? "Ska jag dö av aids tänker jag inte göra det ensam"
Vem fan säger något sånt? Äh det var äckligt..

Tänk påd e gott folk... Personen som sitter bredvid dig kan vara känslomässigt instabil, psykisk sjuk, okänd seriemördare, pedofil m.m. You never know...