tisdag

RELEASEPARTY


Torsdagen den 15/5 är det Release Party Paragon "Glöd"19.00-22.00 på SFD butiken Regeringsgatan 75-77. Dj Taro bakom skivspelarna, Paragon med vänner vid mikrofonen och vi andra med en öl i handen.18 år i dörren
Be there! I will..

Fredag - Måndag

Oj då. Har inte skrivit på några dar. Har inte haft tid. jätte ledsen om folk har väntat men jag har faktiskt ett liv utanför bloggandet om ni inte märkt det. Såå... Vad har jag gjort i helgen.. ska vi börja med...
Fredag:
Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg så mycket av den dagen. Jag har börjat få jättedåligt minne.. Jätte konstigt. Borde väl kanske kolla upp det. Hur som hgelst. Det jag minns är att jag åkte in till stan själv. Gled runt lite tills Santiago kom sen gled vi runt tillsammans och SEN kom Olive. Satte oss på Kungsan och njöt av det fina vädret. Mysigt. Träffade på Omar och Dani också. Folk börjar komma ut lite nu. Trevligt. Senare på kvällen skule vi allihopa till K2 vilket vi gjorde. Det var kul. PatoPooh uppträde, Johan sspelade och Bruno spelade oxå. Inte världens mest hippa ställe men jag var rätt hype den kvällen. Ooooooh nu minns jag.. Jag träffade ju Jessika oxå och drog med henne till Lindingö. Foresta uteserveringen hade invigning så det var massa folk. Guuud säger jag bara.. lol

Lördag
Vaknade lite bakis men inte så farligt. Degade fram till att jag fixade mig och drog till Kista. Rigo fyllder ju år och vi skulle "grilla" och festa loss. Kom dit och fixade maten. Killar asså.. Kan verkligen NADA lol.. Blev jätte mkt folk och man fick många nya bekantskap. Det var kul. Dock kunde Johan, jag och emma inte stanna så länge då vi skulle till Berns och kolla Busta Rhymes. Väl på plats så får jag syn på Tom (min så kallade låtsatsbror) med Olivier och compani typ. Dom hade bokat bord. Så vi stod/satt där och hade ruskigt kul. Busta Rhymes var.... Finns inga oooord.. Efteråt skulle vi dra oss hemåt men eftersom jag såg att Ray jobbade som vakt på efterfesten drog vi dit istället. Var där en stund tills man kände att kroppen inte orkade mera.

Söndag
Det var en seg dag. Började känna mig lite krasslig. Gjorde inget speciellt förutom att jag drog till Midsommarkransen. Till Olive's morbror. Satt där i flera timmar och gjorde nada. sen drog jag in till stan, möte johan och käkade. Efter maten drog man sig hemåt.

Måndag
Vaknde rätt tidigt då jag skulle åka in till stan på intervju på Roberts Coffee. Kände redan då att jag var på väg att bli grymt sjuk. Frös jätte mycket. Gick på intervjun och det gick JÄTTEbra.. Eimi is back on track again. Provjobbar imorn. Fick en bra känsla av hela grejjen. Sen väntar jag ju svar från olika butiker. Som Ztatus Clothing. Dom gillade mig jätte mycket. Skulöle ringa inom två veckor. Får se hur allt blir. Är ju väl medveten om att jag inte kan få ett heltidsjobb nu under sommaren i någon butik typ. Men kan ju jobba för SPS till sommarens slut och sen hoppas få nån butiksjobb till hösten.
Anyway.. När drog hem till Johan och packade ner lite saker och åkte hem till mig och då small det! Blev hur sjuk som helst. Feber och halsen.. Allt på en gång typ.. Var helt död..

Idag känns det dock lite bättre.. Men är inte helt bra.. får se hur det blir sen.. nu orka rjag faktiskt inte skirva mer.. Ska sova lite till..