söndag

Hultsfred som gäller!



Ja, klockan är 09:35 och jag har sovit i två timmar ungefär. Partajade loss igår ju. Men nu måste jag va uppe och snart sätta mig på tåget in till stan för att sedan åka tåg i fem timmar ner till Hultsfred. För er som inte vet så är jag egentligen där nereifrån. Ska nu ner och överaska min mamma. Hon har tjatat en hel del om att jag inte varit nere och hälsa på och grejjer och det är sant. Sist jag var där var typ i auguti FÖRRA året. Skäms lite. Mamma och O'neil (min 14åriga bror) har visserligen varit upp här men bara en gång. Så sen augusti 07 har jag träffat moder min EN gång. KAOS.. Skäms inte lite längre utan MYCKET...

Ska bli skön o se "staden" igen. Om den är lika efter som den alltid har varit och om folk har förändrats där eller inte. Saknar småttingarna man sett växa upp neighbourhood:en.. Ska få Mammas mat. That's the shit ska ni veta.

Men hör ni mina lovers... Hörs när jag kommer tillbaka... Ska nog inte sitta och blogga när jag är där. Ska sitta och kramas med moder min och får lite Mami Love..

Kärlek!