fredag

Yo!

Människor runt omkring mig ska jävligt klart för sig att jag inte leker lekar. Eller kurragömma kanske man gör nu i det fina vädret. Det var ju så länge sen. Haha
Nej men det jag menar är att om man har nånting att säga till mig så ska man komma fram till mig och säga det. Jag är jävlig trött på sånt. Är för fan 21 år gammal och inte 15! Jag är vuxen nog och klara av åsikter och kritik liksom så cut it. Jag respektera folk mycket mer då. Annars är man bara low! Och självklart kan jag oxå vara low.

Men vad får mig att nå Low-nivån?
Fundera på det, ni...
Anyway..
What a wonderful day!

Fredag!

Hej mitt folk. Igår var det meningen att jag skulle skriva ett till inlägg men det blev lite mycket att göra. Tänkte ni på att solen var stark nog o springa runt i shorts? Det var ju 20 grader för fan. Grymt kul. Träffade Santiago och gled runt på stan som riktiga turister. Vi såg ut som det i alla fall för tydligen var lite mer somriga än vad hela stan var.
I butiker gick runt och kollade kläder. Jag tror att vi besökte nästan alla butiker. Eller i alla fall som är värda vårt besök :P Dock var det Weekday som toppade allt då vi hittade ett par byxor som vi skrattade åt. Sen fick för oss att Santiago skulle prova dom endast för att se hur löjlig han skulle se ut. Men vill ni veta en sak?

Dom var såååååååååååååååå heta på!! Årets sommarbyxa. Tyvärr kunde jag inte ta bild på dom för att jag hade inte fattat att jag hade kameran med mig. Men ska få snap på dom idag ;)

Santiago och jag gick vidare med att försöka samla ett gäng och åka ut till hans hus o grilla, chilla och så. Gänget blev: Jag, Emma, Wasima, Santiago, Bruno och Mohombi.
Det var såååå kul. Kändes lite som Hollywood där brota faktiskt. På Ekerö..


Så här kul hade vi!


Sen hade man allmänt trevligt.. Det var en trevlig familj... Tänk.. Jag blev bloggmobbad av Bruno, Wasima och Santiago var som katt och råtta, Emma var hungriga mamman och Mohombi var den förvirrade och glade youngstern hahah..

NU över till FREDAG

Dagen är fullspäckad känns det som, eller? Jag ska in till stan och var lite allmän trevlig och besöka massa butiker. Yepp, jag ska försöka. Måste bara hitta hetaste outfitten. Eller.. Mmm Jag ska nog bara föröska vara väldigt simple. Jag är ju het både simple och extreem. Sen ska jag på någon introduktions grej på The Power Tech. Får se hur det går där.
Sen ska jag möta Jessica och åka till Lindingö. Vi ska till Foresta (öppning idag) och sitta och ta det allmänt lugnt med lite gratis drinkar ;) Efter det ska jag pallra mitt ass tillbaka till stan för att dra mig ner till Söder och kolla på PatoPoohs och Johans spelning.

So... Yepp.. Fullspäckad dag.. Kanske dags att börja...

Njut av solen mina vänner!