tisdag

Lick Lick like a LOLLIPOP

Jag vet att jag har lagt upp denna förut (i min gamla blogg) men idag känder jag för lägga upp den här igen. Den är ju bara för sköööööön..
Shawty wanna thug!!!!

Intervju och förföljaren...

Nu kom jag precis hem från Skärholmen. HAde intevju tid klockan 11.00 på Topshop. Självklart gör jag bort mig direkt då jag kommer 11.30 och verkligen fått för mig att hon sa det. Men tydligen hade hon sagt 11.00. Lina var så snäll att hon gav mig en ny tid på direkt till lite senare. 14.00. Åkte in till stan och fixa lite saker sen vände jag tillbaka mot Skärholmen.


Just det.. Jag blev förföljd..


Väl på tunnelbanan till stan satt jag och va inne i min lilla värld då jag märker att en gubbe stirrar på mig rätt mycket. Jag igonerade honom men såg att han stirrade hela tiden. Började kännas lite obehagligt. Sen när jag hoppade av i t-centralen och gick rulltrappan upp såg jag att han var precis efter mig. Första tanken var att följde efter mig. Kände mig lite dum och täntke "Gud vad patetiskt, Eimi. Det är klart att han inte följer efter mig". Gick direkt in till Åhléns city för att kolla på parfymer. Kikade runt i kanske tio minuter. Glömde bort gubben.. Sen gick jag ut och var på väg till H&M då jag känner en konstig vig och vänder mig om. Vad ser jag då? Jo den där gubben. Han står flinar mot mig.

Då fick jag panik och kutade in till H&M och gick ut på andra sidan och sen kutade in på Gina för at vara säker på att han inte var efter mig.. Sheit asså... Det läskigt..


anyway..


Skärholmen.. Fick träffa Lina nu. Vi satt och pratade bara massa och hade allmänt trevligt.. Frågade henne rakt ut vad hon fick för vibb redan nu och hon sa att hon fick jätte possitiva vibbar och tyckte att jag verkar vara en störtskön tjej och att dialekten min var cool och otippat, vilket hon gillade. MEN.. (sjävklart kommer det) Hon sa också att hon kommer ha ett tufft jobb då hon har träffat jätte bra tjejer. SUCK, tänkte jag direkt..


Men vaffan.. får la hoppas på det bästa :) Sjääääääälvklart får jag jobbet ;)

Skulle inte klaga om DU höll tummrana för mig...

Veckans måste-ha-kläder!








Ah här vi en massa grejjer man ska ha. Alla plagg är från märket Deréon som Beyoncés och hennes mammas märke. Jag tror att systern också är delaktig på något sätt. Jag är inte en fan av B men måste faktikt erkänna att kläderna är heta. Hål utkik efter mig glidande på Sthlm's gator helt á la Deréon!
Gula jeans.. Jag vet att det inte är diskret men vem har sagt att man måste vara diskret när man klär sig? Färgade jeans är det nya svarta enligt mig. Speciellt nu i det fina vädret. Dock ska det självklart vara tunnare jeans och inte jeans som man använt i der kalla. Vill man vara lite hipp:are kan man bara kapa av stuprörsjeansen och göra det till ett par schysssta kapri.
Vad det gäller skor.. Ooouuf.. Låt dom synas.. !!! Antingen Cavalli style Kesh style eller så köper man vita sneakers, sko penna och färgade snören. Sen är det bara att sätta igång med kladdet! ;)

Sjukt mail från Mickelind @ Playahead

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.