måndag

Modevärlden i sorg

Yves Saint Laurent 08-05-01 R.I.P

Oj då...

Jag har tydligen totalt glömt bort att det har precis varit helg. Är det inte då jag ska sitta här och skriva vad jag har gjort och vad jag inte har gjort. Well, mina vänner, ni ska veta att jag inte har gjort så mycket alls. Eftersom jag var ute i torsdags kände jag verkligen inte för att gå ut på fredan. Johan och jag var inne i stan och gjorde något som jag inte minns just nu. Just det, måste skriva om mina minnesluckor. Men det tar vi sen. Jo, tillbaka till vad som gjordes. Efter att ha varit i stan åkte vi hem och tog det lugnt hemma. Jag satt uppe rätt länge medan JOhan hade somnat på soffan. Mitt i namnet fick jag även ryggvärk av någon konstig anledning. Det var inte inte kul ska ni veta.
Lördan åkte Johan och jag in till stan rätt tidigt och njöt av solen sedan drog vi till T.J's grillfest och grillade stenhårt. Det var skoj. Johan, jag, daniella, gurra, sean, wasima, nilo, nikki, eden, pamela, mohombi, rigo och många fler. Problemet var bara att alla var sugna på utgång medan jag bara ville hem och sova typ men det slutade med att JOhan, Daniella och jag drog till Musslan och sen till east. Väl inne på East träffade jag på massor av folk. Var verkligen inte på humör för det.
Så ber om ursäkt för mitt uppförande. Jag tror att jag utsrålade dryghet. Har en tendes att göra det när jag är smågrinig. Vilket jag var. På riktig. Nästa gång jag känner så stannar jag HEMMA!
Det var min helg!!!

Xzibit - Thank you (Video)

Härlig start!

Ännu en bra start på veckan. Solen skinner och människor är färglada och lyckliga. Det är heärligt att se. Varför kan inte alla dagar vara så här? Jag klarar mig jätte bra utan kylan. Somrig vinter. Det är ju något att prata om. Eller vad säger ni?

Min vecka har börjat extra hräligt då jag fått ännu ett jobberbjudande. Nu inne på NK. Åkte in och träffade butik-och rekryteringschefen. Hur härlig tjej som helst. Det klickade mellan oss två direkt så ska jag jobba på lördag. Visserligen är det en provdag men hon kände att provdagen mer var för mig. Att jag skulle känna efter själv och se om jag ville det här. Annars tyckte hon att hon kunde anställa mig direkt. Det låter ju kul? Då blir jag granne med min älskling Wasima. Mysigt.

Inte nog med det så ska jag träffa dom från T-shirt Store imorgon på en fika/intervju. Får la se vad dom har att erbjuda mig. Får jag ett bättre erbjudande där kommer jag ju självklart ta den. Men jag kan inte säga något förrän efter allt.
Onsdag ska jag gå visning för Danielle. Kommer vara hur skoj som helst. Katja Elmén kommer även vara på plats så härliga stillbilder lär hon ju fixa.
På söndag ska jag även plåta med Erik by Erik. Ska åka hela till Västerås och göra en bad-mode plåtning. Nice!

Paragon - Ta det till skyn (Video)

Lite försenad men videon är här. Svartvitt! Det gillar vi..

Veckans...

... otroliga skor.



http://www.asos.com/




http://www.babyphat.com/

Skall man..

...satsa på en Reebok Collection?