måndag

Adam Tensta - Before you know it

Imorgon SMÄLLER det!

Boys II Men in tha MOTHER fukken HOOOOOOUSE!
Jag vet inte om det bara är jag men jag är verkligen hype för morgondagen/kvällen då mina boys ska vara on stage på Berns. Helt kul.. Min smöriga sida kommer komma fram känner jag till MAX. Den som missar detta imorgon är för fan... mmm..ehm.. ja du. TÖNT.. För dte här är inget man vill missa..


Boys II Men - Pass you by



Boys II Men - I will get there





Boys II Men - I'll Make love to you

Den här låten är verkligen minnen då jag och Sussie sjöng vår egen version av den på Metropol i Hultsfred. Historik!


Yessir, detta är minnya haircut. Helt het måste jag erkänna själv. Tyvärr ser man ju inte hela frisyren just nu men det är mycket längre på andra sidan. Många har sagt att frisyren påminner om Estelles nya cut. Kanske det gör. Tänkte faktiskt inte på henne när jag valde den utan ville ha tillbaka mina gamla frisyr från i somras. Dock lite coolare.I do love it!
Lite nyheter kanske...
Well, jag sa faktiskt upp mig från mitt jobb förra veckan. Stod inte ut med idioterna som styrde förtaget. verkar som att många lär sluta. Hoppas dom går i konkurs. Haha.. Nej, så taskig ska jag inte vara. Min mamma uppfostrade mig rätt.
Jag har precis flyttat till Bromma nu (Abrahamsberg). Helt härligt. Närmare stan och ändå nära K5, som är det nya modehuset i Vällingby. Det slår Skärholmen och Kista med FRÄSCHNESS. Inte lika många butiker men klart den finaste och bästa köpcentrumet i hela stan. Där hittar man Taf, Topshop, Scorett, Sthlm Standard, Mango m.m. Så tveka inte o gitt'it!
Mer news..
Eftersom jag numera är arbetslös undrar ni säkert vaffan jag gör. Jo, jag har börjat plugga på distans. Läser upp lite ämnen. Kul.. Elle rinte.. Har en hel del att göra och jag fattar inte att jag sitter här och bloggar men det visar ju bara hur mycket kärlek jag har för min läsare. VISST?
Ehm.. Jo sen söker jag nytt jobb, självklart. Ligger i stenhårt. Skickat en massa ansökningar. Får se om man får något svar.
Jag har även tänkt sätta igång med olika projekter. Ska bli kul. Har ju lite mer tid till sånt.
Just idag vet jag fan vad jag ska göra. Sitter just nu hemma hos Johan och funderar på om jag ska hem till mig eller bara sitta kvar här och lata mig. Man känner sig rätt bekväm här ska ni veta...